Eventonline

Media

Eventonline

Eventonline - Dé online evenementengids

Eventonline is het logische gevolg van jarenlange ervaring en passie voor alles wat met entertainment, ontspanning, unieke locaties en feesten te maken heeft. Zowel zakelijk als privé. Wij adviseren en denken mee. Zo wordt uw evenement net dat wat u in gedachten hebt.

Uw bron van inspiratie Eventonline is al enkele jaren de onbetwistbare portaalsite nr. 1 in de evenementenwereld. U wilt iets organiseren? Goed idee. Die beslissing is de eerste stap. En dan gaat u surfen. Virtueel welteverstaan, naar Eventonline. Alles wat een organisator nodig heeft aan inspiratie, informatie, communicatie en diensten is op de meest complete manier raadpleegbaar op onze site.

Wie zoekt, die vindt
Wij hebben van onze specialiteit een goed geoliede onderneming gemaakt die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte feestzalen, de creatiefste traiteur of cateraar, de mooiste hotels, toplocaties voor uw meeting, congres of seminarie en zelfs de origineelste artiesten. Onze ervaring is uw garantie. Wij brengen u enkel in contact met de top of the bill. Raadpleeg onze website en u zult zeker vinden wat u zoekt.

Adverteren kan ook
Als u niet zelf zoekt, maar wilt gevonden worden, dan bent u bij ons ook van harte welkom. Onze website wordt dagelijks aangevuld om de meest volledige en overzichtelijke evenementengids te zijn. Iedere professionele kwaliteitsleverancier van producten of diensten binnen de recreatie- en evenementensector kan via Eventonline adverteren. Wij willen dat websurfers snel en gebruiksvriendelijk de weg vinden naar uw aanbod. Een onovertroffen sterke zoekmachine schept via onze website orde in de chaos van zoekresultaten die het internet oplevert. En om uw rendement nog te verhogen, sturen wij regelmatig nieuwsbrieven uit naar ons bestand van 35.000 klanten.

Welkom op dé online evenementengids
Maak het uzelf gemakkelijk en laat ons een deel van het werk doen. Wij maken uw dromen waar. Dat is onze missie.
Graag tot binnenkort op Eventonline, bij Erik Wood, Managing Director, 0474 467 291.

Als u ook onze andere bedrijven wilt ontdekken, dan kan dat op Exclusiveonline.