Festivak header

Dé vakbeurs voor de evenementensector!

Festivak | najaar 2025 | Nekkerhal, Mechelen

Op Festivak staat er voor elk type organisator een prachtig, divers en compleet aanbod aan toeleveranciers klaar. Laat je inspireren door bevlogen sprekers uit het vakgebied en hef samen het glas op het befaamde netwerkevent.  

Kortom: op Festivak vind je de kennis, ervaring en inspiratie om jouw event tot een onvergetelijk succes te maken. Zorg dat je erbij bent!

Elk type organisator is van harte welkom

Op Festivak kun jij als organisator, promoter, stagemanager, veiligheidscoördinator, artiest of productieverantwoordelijke, je hart ophalen. Ongeacht de omvang van jouw event. Draag jij zorg voor corporate en purpose driven events, festivals, bedrijfsfeesten, sportevenementen, beurzen, congressen of culturele evenementen? 

Tijdens Festivak vind jij frisse ideeën en partners het Belgische én Nederlandse evenementenlandschap. Til jouw event naar een hoger niveau met oplossingen en diensten van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zijn er voor exploitanten van horeca of andere leisure-faciliteiten en (lokale) overheden eveneens genoeg contacten en inspiratie op te doen.
 

Hou me op de hoogte

Groot aanbod aan event-oplossingen

250+ exposanten

Exposanten

Laat je verrassen door (toe)leveranciers op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering. Maar ook over cashless betalen, online media, databases, mobile- & emailmarketing, websites en apps is alles te vinden. Dus pak die kans en laat je inspireren, enthousiasmeren en adviseren over nieuwe mogelijkheden.

Bekijk de exposantenlijst

Up-to-date in 1 of 2 dagen

30 topsprekers uit de branche

Lezingenprogramma

In 2 verschillende keynotezalen worden inspirerende lezingen verzorgd door diverse experts: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie - je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde kennis in een of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!

Bekijk programma

Wissel ervaringen uit

Duizenden event professionals

Professionals

Op Festivak staat netwerken centraal en kom je makkelijk in contact met vele soorten organisaties en professionals uit de evenementenbranche. Sluit gratis aan bij het befaamde netwerkevent, ga het gesprek aan en krijg direct inzicht in oplossingen die van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Heb jij behoefte aan ideeën en aanbevelingen van vakspecialisten en wie weet, misschien wel toekomstige samenwerkingen?

Bekijk netwerkevent

Gratis tickets

Bezoek Festivak en maak van jouw event(s) een groot succes!

Wil jij tot in de puntjes verzorgde evenementen neerzetten waar mensen nog lang over napraten? Op Festivak vind jij alle (toe)leveranciers, inspiratie en inzichten om jouw bezoekers te verrassen! Sluit samen met je vakgenoten het buiten evenementenseizoen af, mis het niet!

MELD JE GRATIS AAN

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van Festivak? Jill staat voor je klaar!

Jill Oomen
jill@ogz.nl
+31(0)40–280 84 02

jill zonder achtergrond